ΑΡΧΙΚΗ
Πληροφορίες για υποψήφιους/ες φοιτητές/φοιτήτριες
Σπουδάζω στην Καλαμάτα
Οδηγός πρωτοετών φοιτητών
ΤΜΗΜΑ
Πρόσβαση
Εγκαταστάσεις
Διοίκηση
Γραμματεία
Πολιτική Ποιότητας
Συμβουλευτική Επιτροπή - Advisory Board
Επιτροπές του Τμήματος
ΟΜΕΑ
Προγράμματος Σπουδών
Ερευνητικού Σχεδιασμού
Επιτροπή ERASMUS+ και Διεθνών σχέσεων
Πρακτικής Άσκησης
ΣΠΟΥΔΕΣ
Γενικές Πληροφορίες
Μαθησιακά Αποτελέσματα
Οδηγός Σπουδών 2023-2024
Περιγράμματα μαθήματων του Προγράμματος Σπουδών 2019 και 2022
Κανονισμός Σπουδών 2023-2024
Κανονισμός Λειτουργείας Εργαστηρίων
Κανονισμός Εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας
Κανονισμός Κινητικότητας και ERASMUS
Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης
Υποτροφίες και Βραβεία
Βεβαίωση Οινολογικής Εκπαίδευσης
Ένταξη στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (MASTER)
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Δ.Ε.Π
Ε.ΔΙ.Π
Ε.ΤΕ.Π
Συνεργασία με φοιτητές/φοιτήτριες
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
Σύμβουλοι Σπουδών
Υποβολή Παραπόνων
Κανονισμός κατά της Λογοκλοπής Πα.Πελ
Χρήσιμα Έγγραφα Γραμματείας
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Ηλεκτρονική Τάξη (e-Class)
Ηλεκτρονική Δήλωση Συγγραμμάτων
ERASMUS
ΕΡΕΥΝΑ
Ερευνητικά Προγράμματα
ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Εργαστήριο Φυσικοχημείας, Ενόργανης Ανάλυσης και (Βιο)Χημείας Τροφίμων
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Έντυπα Πρακτικής Άσκησης
Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης - Κριτήρια Επιλογής
Ανακοινώσεις Πρακτικής Άσκησης
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
1ο Φοιτητικό Συνέδριο
Φοιτητική Ημερίδα Καριέρας
Ενημερωτική εκδήλωση για ΑμεΑ
Γευσιγνωσία οίνου
Ενημερωτική Ημερίδα για τα barcode
Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία για τη διατροφή των ατόμων με δυσφαγία
Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών/φοιτητριών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Κανονισμός Κατατακτηρίων Εξετάσεων
Οδηγίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Εκτύπωση
Email
Οδηγίες
Desktop Version